Brødrene Ulveseth


En trygg utbygger og entreprenør med over 90 års erfaring med stort fokus på bærekraft

Brødrene UlvesethEn trygg utbygger og entreprenør med over 90 års erfaring med stort fokus på bærekraftBrødrene Ulveseth Eiendom AS driver aktivt som byggherre innen utvikling, kjøp og salg av næringsbygg og boligblokker – i tett samarbeid med Brødrene Ulveseth AS som entreprenør.

Brødrene Ulveseth AS er et entreprenørfirma som utvikler og bygger store og spennende prosjekter i Bergen og omegn. Virksomheten spenner over et vidt felt innen nybygging, rehabilitering, elementproduksjon, eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Historien begynner helt tilbake i 1932, og selskapet fikk navnet Brødrene Ulveseth da brødrene Nils og Sigvald Ulveseth overtok i 1949. I dag drives firmaet av søstrene Inger Kristin Ulveseth og Anne Irene UlvesethMiljøfyrtårn

Brødrene Ulveseth AS er miljøfyrtårnsertifisert. Dette signaliserer at vi tar miljø på alvor. Mye av vår aktivitet baserer seg på å redusere klimafotavtrykket. Det vil si at vi skal prøve å velge løsninger som bidrar til et lavere Co2-utslipp. Dette kan vi gjøre ved valg av materialer, avfallsreduksjon, ombruk, redusert utslipp fra kjøretøy, gode energiløsninger med mer. Å være bærekraftig er en av kjerneverdiene våre og noe vi har jobbet aktivt med i mange år.Brødrene Ulveseth er ISO 9001 sertifisert

Vi er stolte over å ha blitt ISO-sertifisert. ISO er blant verdens mest anerkjente standarder for kvalitet og understreker også viktigheten av kundekrav og kontinuerlig forbedring. Dette samsvarer godt med vår visjon om å være ledende på kvalitet og kompetanse.

Nå gleder vi oss over å være i full gang med Kokstad Stasjon Eikerinden, og ønsker deg velkommen som interessent til vårt nyeste boligprosjekt.UtbyggerMeglerHar du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre hyggelige meglere.

Jan Erik Guldbrandsen
Markedsansvarlig | Prosjektmegler
DNB Eiendom | Nybygg Bergen
Mobil: +47 92 41 23 56
E-post: jan.erik.guldbrandsen@dnbeiendom.no

Elin Merete Stormo
Prosjektmegler
DNB Eiendom | Nybygg Bergen
Mobil: +47 95 00 39 34
E-post: elin.stormo@dnbeiendom.no