Velkommen til nabolaget


Kan det bli enklere?Fra Kokstad Stasjon Eikerinden er det lett å komme seg rundt. Med flotte gang- og sykkelstier ligger alt tilrette for å gå eller sykle til hverdagens gjøremål. Det er også lett å hoppe på bybanen, som har stopp like utenfor. Perfekt om du skal på arbeid litt lenger unna, ut å reise med fly eller har andre ærender. Det er kun tre stopp til Bergen lufthavn, og fire til Lagunen Storsenter.


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

Aktivt nabolagKokstad har mye å by på uansett alder. I nabobygget finner du den populære treningskjeden Barry’s, Bergen klatresenter, trampolinepark og Icookkitchen catering. Opp en liten snarvei ligger Sats og Padel Kokstad, og det er heller ikke langt til Aktiv365 Xpress og Crossfit Fana. Det er flere spisesteder i området, om det ikke skulle friste å kokkelere på kjøkkenet en dag.

For barnefamilien finner du i tillegg Leo’s lekeland og Lucky bowl på Kokstad.Flotte turmuligheterØnsker du ut i naturen er Storrinden et yndet turområde. Her kan du trille barnevognen helt til toppen, ta en avstikker i skogen eller hvorfor ikke sykle opp? Legger du kveldsturen her er det idyllisk å få med deg solnedgangen før du beveger deg hjem igjen. Skranevatnet og Skageskogen er også flotte turmuligheter. Det er blant annet veldig populært å sykle til Skranevatnet for å mate endene. Gøy for barn og barnebarn.

Lett å komme seg rundt både til fots, på sykkel eller med bybanen.
Gangavstand til hundrevis av arbeidsplasser.
Kort til butikken.
Fine turmuligheter. Her fra toppen av Storrinden.
Hva med å lage en turgruppe med naboene dine en dag i uken?
Skranevatnet
Sushi NamNam
Flere spisesteder i området
Lyst å prøve konseptet til Barry’s?
Kanskje har du fått sansen for padeltennis?
Fire stopp til Lagunen Storsenter med over 200 virksomheter, deriblant kino, restauranter, bowling og alle mulige butikker.
Det er kun tre stopp til Flesland. Perfekt om du er mye ute og reiser, eller pendler i jobben.Mange fordeler i Heime-appen.


Sammen med Heime vil vi inngå avtaler med aktører i nabolaget ditt om ulike rabatter. Det kan være rabatt på alt fra hotellovernatting for gjestene dine til treningsabonnement. Du vil finne en oversikt over alle fordelsavtalene i Heime-appen.

Beliggenhet


Fredelig beliggende i Ytrebygda bydel, i det som skal bli Bergens nye attraktive boligområde, finner du Kokstad Stasjon Eikerinden.


Før/etter illustrasjon fra Kokstad stasjonDra i streken for å se hvordan Kokstad stasjon er planlagt etter ferdig utbygging.


3D-illustrasjonen er av illustrativ karakter. Avvik og endringer vil forekomme.

UtbyggerMeglerHar du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre hyggelige meglere.

Jan Erik Guldbrandsen
Markedsansvarlig | Prosjektmegler
DNB Eiendom | Nybygg Bergen
Mobil: +47 92 41 23 56
E-post: jan.erik.guldbrandsen@dnbeiendom.no

Elin Merete Stormo
Prosjektmegler
DNB Eiendom | Nybygg Bergen
Mobil: +47 95 00 39 34
E-post: elin.stormo@dnbeiendom.no