Mellom husene kommer et koselig tun; en naturlig møteplass i hverdagen.3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

Mange fellesfordeler og et helt unikt trivselskonsept!Som utbygger er vi opptatt av at du trives i hjemmene vi bygger. Med over 90 års erfaring er gode, trygge og moderne boliger en selvfølge. På Kokstad Stasjon Eikerinden strekker vi oss enda litt lenger for å favne flest mulig – uansett hvilken livsfase du er i. Ikke bare en plass å bo, men et hjem og et nabolag til å trives i.Vi har kalt konseptet vårt for Bo, Leve, Jobbe, og formet Kokstad Stasjon Eikerinden etter dette:Lett å bo


 • Bolig for alle
 • Velg mellom mange ulike type leiligheter – til og med leiligheter med hybel
 • Herlig felles takterrasse med kjøkkenhage og solsoner
 • Heis og garasje
Lett å jobbe


 • Gangavstand til over 10 000 arbeidsplasser
 • God wifi-dekning for hjemmekontor
 • Får vi det som vi håper kan du nyte lunsjen på kafé eller landhandleri i vårt eget bygg
Lett å leve


 • Lett å komme seg rundt til fots, på sykkel, med bybane eller om du skal reise med bil eller fly
 • Avsatt plasser til bildelering i garasje

 • Sosiale arrangement & unikt trivselskonsept fra Heime

 • Treningsrom og utendørs fitness-park
 • Delerom med utstyr og verktøy
 • Delekjøleskap for hjemlevering av matvarer
 • Felles samlingsrom med kjøkken

 • Frukt- og bærhage
 • Stort tun og gøye soner for lek, aktiviteter og en god naboprat
Med fokus på TRIVSEL
I Kokstad Stasjon Eikerinden ønsker vi å tilrettelegge for at du skal trives allerede før du flytter inn. Vi ivaretar høy bokomfort i boligene og lager populære fellesrom basert på tidligere prosjekter – men hva synes akkurat du som skal bo her er viktig?Vi tok kontakt med trivselskonseptet Heime for å gjøre hverdagen for deg som skal bo her, om mulig, enda litt triveligere Heime kommer inn tidlig i prosessen og vil invitere til felles workshops og samtaler allerede før du flytter inn for å finne tiltak og arrangementer som passer for deg og dere som skal bo her.

Heime erfarer at gjennom tilgang til sosiale tiltak får folk mer innholdsrike og sosiale hverdager – et bedre liv, rett og slett. Trivselskonseptet Heime er tilstede i over 24 000+ norske hjem allerede, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra brukere i både sameier og borettslag.

Via Heime vil du få tilgang til et helt unikt fellesskap med naboene dine, om du vil, både gjennom felles arrangementer og via appen Heime. Appen i seg selv er en kommunikasjonsplattform der beboerne kan møtes digitalt, men enda viktigere: den gjør det enklere å møtes fysisk. Her kan du se viktige beskjeder fra styret, alle kommende arrangementer, avtale en tur med naboen, booke treningsrom, verktøy og mye mer.Del med naboene dine

I Kokstad Stasjon Eikerinden har vi et delerom. Utstyret og verktøyet her eies i fellesskap og kan reserveres gjennom Heime-appen. Appen har også en funksjon som gjør det enkelt å dele eget utstyr med naboen. Slik gjøres deling til en naturlig del av hverdagen. Kjekt når du trenger en drill for å lage det ene hullet til den nye lampen, eller skulle reparert glidelåsen på jakken.Vær med å bestemme gøye aktiviter for deg og naboene dine


Vi har satt opp forslag til sosiale aktiviteter både før du flytter inn og hele det første året etter overtakelse. Men det er du og naboene dine som bestemmer hva som er viktig for dere – og sammen med dere tilpasser vi aktiviteter og tilbud i Heime-appen. Så snart du har kjøpt bolig hos oss vil Heime invitere deg til å være med og påvirke.Hva annet kan Heime-appen bidra med:


 • Booking av fellesrom og treningsrom
 • Booking av verktøy, leker og diverse utstyr

 • Kommunikasjon med naboene
 • Den hjelpsomme naboen; her finner du hvem av naboene som tilbyr ulike tjenester eller legg inn noe du selv ønsker å tilby. Populære aktiviteter er pass av hund, vanning av blomster, ta inn avis, leksehjelp med mer.

 • Oversikt over alle sosiale aktiviteter i sameiet
 • Oppslagstavle med viktige beskjeder

 • Tilbud fra leverandører i nærområdet
 • Tilbud på flytting og nedvask
 • Tilbud på ukentlig rengjøring

 • Styreverktøy
 • & mye mer


Appen er enkel i bruk – og alle som ønsker vil få tilbud om opplæring.
Se etter dette symbolet.Det vil vise ulike Heime-fordeler, blant annet hva som kan bookes i appen.

Du kan også lese mer om Heime på www.heime.comHøyt & fritt; Takterrasse med kjøkkenhage og solsonerTar du heisen opp på taket av hus E finner du en stor felles takterrasse med nydelig utsikt. Vi inndeler i ulike soner, og har blant annet tilrettelagt for både utekjøkken og kjøkkenhage her. Det blir også gode muligheter til å slå seg ned i solen og å nyte utsikten. På taket blir det kjekt å treffe naboer – gjerne til grilling med egenplantede urter til maten.
Invitere til grilling via Heime-appen?


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

Treningsrom og utendørs fitness-parkHer blir det lett å få tid til treningsøkten!På Kokstad Stasjon Eikerinden har vi tilrettelagt for trening både ute og inne. I underetasjen finner du et eget treningsrom, og i den ene enden av tunet blir det utendørs fitness-park med ulike treningsapparater.

Treningsrommet er planlagt levert med tredemølle, treningsbenk og diverse frivekter. Nøyaktig leveranse bestemmes sammen med dere som skal bo her. Tilgang til rommet bookes via Heime-appen.Hva med å lage egne treningsgrupper? Med Heime-appen blir dette enkelt å organisere og lett for alle som har lyst til å bli med!


Kanskje er dere flere som liker yoga og vil samles på tunet eller takterrassen for en yogatime? Eller kanskje dere er en gjeng som heller liker sirkeltrening? Da kan det være motiverende å trene sammen med gode naboer.

Bonusrom & fellesfordeler som du og naboene dine kan nyte godt av:


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

Alt fra frukt- og bærhage til lek og sosiale sonerPå tunet kan man møtes, ta en prat, plukke frukt og bær eller bare leke.Her finnes noe for alle. Det blir flere leke- og aktivitetsområder, med alt fra både sklie, nedsunket trampoline og balanseline til hengekøye og basketballkurv. Det blir også gressområder som innbyr til både crocket og badminton eller til å slå seg ned for å lese en god bok. Benytt Heime-appen til å invitere naboen med ut på lekeplassen eller til å arrangere badmintonturnering.

I sørenden planter vi frukttrær og bærbusker langs stien. Deilig å kunne plukke med seg et eple eller kanskje noen rips? Her finner du også et amfi – et flott møtepunkt på fine sommerdager.

Det etableres flere sitte- og minglesoner som gjør det lett å treffe naboene. Tunet får til og med sin egen juletrefot. Kanskje lage en tradisjon om å møtes til lystenning i desember?

Samlingsrom med kjøkken – sosialt og inkluderende!Her blir det lett å treffes i hverdagen, enten det er til en kopp kaffe og naboprat, skiskyting på tv eller fredagstacoen.Samlingsrommet har kjøkken med hvitevarer, eget toalettrom og plass for spisegruppe og koselig loungeområde. Her skal det være lett å slå seg ned med naboene i sofaen, godstolen eller ved spisebordet. I TV-kroken kan dere samles til store idrettsøyeblikk eller hverdagsprogrammer. Bokhyller innbyr til å dele bøker og magasiner med hverandre eller å sette fra seg leker man ikke lenger trenger som kan komme til glede for andre. Her finnes også et lagerrom hvor dere kan oppbevare ekstra bord og spisestoler – kjekt å kunne ta frem ved behov.Samles om felles interesser

Hvis noen har lyst å organisere noe nytt, gjør Heime-appen det lett å ta initiativ og invitere naboene med. Kanskje har dere noen felles interesser som dere kan samles om her? Det kan være alt fra brettspill, strikkeklubb til å se fotballkamper sammen. Dette vil vi hjelpe dere med å kartlegge og å sparke i gang.Selskapslokale som du kan booke via Heime-appen


Har du en rund dag eller planlegger et større besøk er det kjekt å vite at rommet også kan bookes til privat bruk. Ledige datoer finner du enkelt i Heime-appen.


Vi planlegger også å levere:

 • Sosial sone med sofa, stoler, bord og tv
 • Bord og stoler for møter og mer formelle selskaper
 • Bokhylle
 • Garderobeløsning i hall

Nøyaktig leveranse bestemmes sammen med dere som skal bo her.

Rom for store og små.
Lett å treffes, lett å trives.


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

Praktiske fasiliteterUnder tunet kommer et stort garasjeanlegg med parkering for biler, sykler og motorsykler. Vi tilrettelegger for elbillading, slik at det enkelt kan monteres elbillader på parkeringsplassene. Kjøper du en parkeringsplass kan du bestille elbillader som tilvalg og få det montert før du flytter inn.Delebil

Trenger du bare bil en gang i blant? Da er det greit å vite at vi har avsatt plasser til bildelering i garasjen.Åpent sykkelverksted

I garasjen kommer også et åpent sykkelverksted. Her kan du mekke på sykkelen og ta smøringen før du triller rett ut i det fri og ned på sykkelveien. Praktisk om du sykler til og fra jobben, eller liker å sykle på fritiden.Delerom med kjøleskap

Ved innkjøringen til garasjen finner du et flerfunksjonelt delerom med kjøleskap. Dette gjør hjembestilling av matvarer enkelt. Her kan varene dine stå kjølig til du kommer hjem. Tenk så deilig å ikke måtte gå på butikken.Delerom med utstyr og verktøy

Delerommet har også god plass til utstyr, verktøy og annet som dere ønsker å dele med hverandre. Alle trenger gjerne ikke hver sin drill eller symaskin. På den måten kan dere byttelåne på ressurser og samtidig spare miljøet. Her kan dere også oppbevare badminton-sett, boccia-utstyr med mer. Vi ønsker å gi dere en god start og utbygger vil bidra med en liten sum til innkjøp av deleverktøy eller andre deleting som sameiet ønsker. Utstyr og verktøy bookes i Heime-appen.

Et trivelig nabolag vokser fremHele Kokstadområdet er i endring, og vil i årene som kommer huse over 1000 nye innbyggere, flere kaféer, grønne uteområder og utendørsaktiviteter for store og små. Er vi heldige får vi også inn en ny kafé eller landhandleri i vårt eget bygg.

Kokstad Stasjon Eikerinden finner du i det som skal bli hjertet av Bergens nye attraktive boligområde.Her blir det trivelig å bo, leve og jobbe.


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

UtbyggerMeglerHar du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre hyggelige meglere.

Jan Erik Guldbrandsen
Markedsansvarlig | Prosjektmegler
DNB Eiendom | Nybygg Bergen
Mobil: +47 92 41 23 56
E-post: jan.erik.guldbrandsen@dnbeiendom.no

Elin Merete Stormo
Prosjektmegler
DNB Eiendom | Nybygg Bergen
Mobil: +47 95 00 39 34
E-post: elin.stormo@dnbeiendom.no